Kalafioro užkandis su tahini-medaus padažu

Paprastas, bet tikrai skanus būdas paruošti kalafiorą!...

Baltųjų pupelių užtepėlė

Ši baltųjų pupelių užtepėlė – vos keli...

Karamelizuoti graikiniai riešutai

Tokius riešutus per Kalėdas dariau dovanų visiem...

Varškės tinginys su baltuoju šokoladu

Turbūt sunku rast lietuvį, kuriam tinginys nepatiktų...

Makaronų apkepas su pievagrybiais ir šalavijais

Šalaviją maisto ruošime atradau visai neseniai. Prieš...

Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su tahini padažu

Keptų viščiukų padaryt nemoku, bet moku iškept...

Keptos saldžiosios bulvės su spanguolėmis, feta ir lazdyno riešutais

Keptos saldžiosios bulvės su feta, spanguolėmis ir...

Kopūstų-morkų salotos su saldžiarūgščiu marinatu

Šviežio kopūsto salotos gali skambėti nuobodžiai, bet...

Bulvių apkepas su tofu (veganiškas)

Žinot, yra toks Maggi Idea mišinys bulvių...

Bruschetta su „Camembert“ sūriu ir granatais

Tokių mažų sumuštinukų variantų galima prigalvoti turbūt...

Kreminio sūrio užtepėle įdaryti pievagrybiai

Tokie įdaryti pievargybiai labai skanu kepant juos...