Kalafioro užkandis su tahini-medaus padažu
Paprastas, bet tikrai skanus būdas paruošti kalafiorą!...
Baltųjų pupelių užtepėlė
Ši baltųjų pupelių užtepėlė – vos keli...
Karamelizuoti graikiniai riešutai
Tokius riešutus per Kalėdas dariau dovanų visiem...
Varškės tinginys su baltuoju šokoladu
Turbūt sunku rast lietuvį, kuriam tinginys nepatiktų...
Makaronų apkepas su pievagrybiais ir šalavijais
Šalaviją maisto ruošime atradau visai neseniai. Prieš...
Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su tahini padažu
Keptų viščiukų padaryt nemoku, bet moku iškept...
Keptos saldžiosios bulvės su spanguolėmis, feta ir lazdyno riešutais
Keptos saldžiosios bulvės su feta, spanguolėmis ir...
Kopūstų-morkų salotos su saldžiarūgščiu marinatu
Šviežio kopūsto salotos gali skambėti nuobodžiai, bet...
Bulvių apkepas su tofu (veganiškas)
Žinot, yra toks Maggi Idea mišinys bulvių...
Česnakinio batono užkandis su mocarela, pomidorais ir bazilikais
Kai norisi greitai ir skaniai, kažko ne...
Bruschetta su „Camembert“ sūriu ir granatais
Tokių mažų sumuštinukų variantų galima prigalvoti turbūt...
Kreminio sūrio užtepėle įdaryti pievagrybiai
Tokie įdaryti pievargybiai labai skanu kepant juos...