Užkandžiai

Česnakinio batono užkandis su mocarela, pomidorais ir bazilikais

Kai norisi greitai ir skaniai, kažko ne visai į sveikuolišką pusę – česnakinis batonas su mocarela yra mano go-to užkandis arba ir visas patiekalas.

Labai didelis pliusas, jei bazilikai švieži arba šaldyti, bet ir su džiovintais galima išsiversti.

Man dažnai kyla vidinė dilema ar dalintis tokiais paprastais receptais, nes atrodo ir taip visi juos žino, bet gal klystu? Pasidalinkit ar tokį užkandį teko ragaut? 🙂

Česnakinio batono užkandis su mocarela, pomidorais ir bazilikais

Kai norisi greitai ir skaniai, kažko ne visai į sveikuolišką pusę – česnakinis batonas su mocarela yra mano go-to užkandis arba ir visas patiekalas.
Tipas Užkandžiai

Ingredientai
  

  • 1 česnakinis batonas (jau iškeptas pirktinis)
  • 1 mocarelos sūrio pakuotė
  • pomidoras
  • druska
  • šaldyti, švieži arba džiovinti bazilikai

Instrukcijos
 

  • Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
  • Nupjauti česnakinio batono kraštus ir supjaustyti jį riekelėmis. Jei batonas pirktinis – pjaustyti tiesiog tokio storio riekelėmis, kokios jau yra įpjautos.
  • Mocarelos sūrį supjaustyti gabaliukais/kubeliais arba juostelėmis. Pomidorus supjaustyti mažais gabalėliais.
  • Ant kiekvienos batono riekelės išdalinti mocarelos, tiek, kad padengtų visą riekelę, ant viršaus sudėti smulkintus pomidorus ir šiek tiek bazilikų. Apibarstyti druska.
  • Kepti 7-8 min. orkaitėje, kol sūris išsilydys. Patiekti iškart.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas




Copy link