Iš vyšnių pašalinti kauliukus. Tą galima daryti su specialiu kauliukų išėmėju, o jeineturite – galima išstumti kauliukus paprastu mediniu iešmeliu, jei vyšniosdidesnės – šiaudeliu ar kt.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Bananus nulupti ir gerai sutrinti šakute. Sumaišyti juos su pienu, kokosų aliejumi ir actu.
Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
Miltų masę sumaišyti su trintų bananų mase.
Į mišinį įdėti vyšnias be kauliukų ir sumaišyti. Atidėti apie 2 šaukštus vyšnių, kurios bus dedamos ant pyrago viršaus.
Kepimo skardą ištepti kokosų aliejumi. Naudota ~12x22cm pločio ir 6cm gylio skarda. Tešlą supilti į skardą ir paskirstyti tolygiai.
Ant pyrago viršaus tolygiai sudėti atidėtas vyšnias ir šiek tiek įspausti rankomis.
Visą pyragą apibarstyti žiupsniu rudojo cukraus ir kepti orkaitėje apie 40 min.