Įkaitinti orkaitę iki 200°C temperatūros.
Bulves nuskusti ir supjaustyti griežinėliais (3-5 mm. storio).
Anakardžius užpilti karštu vandeniu ir palaikyti 15-20 min., kad išbrinktų. Tada vandenį nupilti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, rankomis sutrupintą tofu, druską ir pipirus. Viską apkepti, kol šiek tiek apskrus.
Rankiniu ar kitu trintuvu sutrinti anakardžius, kokosų pieną, vandenį, maistines mieles ir druską.
Kepimo skardą ištepti šaukštu aliejaus. Gulsčiai išdėlioti puse bulvių griežinėlių, dedant ir vieną ant kito, kad sluoksnis būtų tolygus. Ant viršaus sudėti apkeptą tofu su svogūnais, supilti kiek mažiau nei puse kokosų pieno padažo. Tada vėl tolygiai išdėlioti likusius bulvių griežinėlius ir ant jų tolygiai paskirstyti visą likusį padažą.
Visą skardą uždengti aliuminio folija. Kepti 45-50 min. uždengus folija, tada foliją nuimti ir pakepti dar 15-20 min., kad viršus apskrustų.