Go Back

Karštas šokoladas - kakava

Norisi saldžios kakavos, kuri primintų tas, kurios gaunasi iš miltelių? Šis receptas padės tokią pasigaminti!
Tipas Gėrimai

Ingredientai
  

  • 300 ml. augalinio pieno (naudojau nesaldintą migdolų)
  • 1 šaukštas nesaldintos kakavos miltelių
  • 2-3 gabaliukai juodojo šokolado (juos susmulkinus turėtų gautis apie 2 šaukštai)
  • 1,5 šaukštelio burbono vanilės skonio cukraus

Instrukcijos
 

  • Pieną užkaisti nedideliame inde, iškart sudėti kakavą, cukrų ir gerai susmulkintą juodąjį šokoladą. Viską kaitinti ant silpnos ugnies vis maišant, kol viskas ištirps irgėrimas bus pakankamai karštas. Galima paragauti ar netrūksta daugiau saldumo.
  • Patiekti galima su augaline plakta grietinėle ar užsidėti šiek tiek kokosų pieno kietosios dalies (kokosų kremo) ant gėrimo viršaus