Vienas paprasčiausių desertų, kurį nesunku ir pagaminti, ir patogu pasidalinti su kitais - keksiukai. O šie dar ir su moliūgu, tad ir vitaminų daugiau!
Į miltų masę sudėti moliūgų tyrę, ištirpintą kokosų aliejų, pieną ir išmaišyti.
Galima paragauti tešlą ar norėtųsi daugiau cukraus, nes saldumas gali priklausyti ir nuo moliūgo – jo gali būti per mažai, jei moliūgas ne toks saldus.
Keksiukų kepimo skardoje išdėlioti keksiukų formeles ir į jas padalinti visą tešlą, kad gautųsi 12 keksiukų.
Kepti 20-25 min. iškepus palikti šiek tiek atvėsti.
Pastabos
Keksiukus kepiau kelis kartus ir nors dėjau tokį patį kiekį cukraus - vieni gavosi pakankamai saldūs, kiti per mažai saldūs. Tai rekomenduoju paragauti tešlą prieš kepant, nes ir pačių moliūgų saldumas gali skirtis ir gali trūkti cukraus.