Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
Avižas, riešutus, šiek tiek smulkintas datules, druską, cinamoną ir citrinos žievelę sumalti rankiniu ar kitu trintuvu, kol neliks didelių riešutų gabaliukų ir masė primins lipnius miltus.
Bananą sutrinti šakute ir sumaišyti su maltų riešutų mišiniu.
Kepimo skardą ištrinti kokosų aliejumi. Į ją sudėti pagrindo masę ir šaukštu ar rankomis išlyginti kaip pagrindą, taip pat padengiant ir skardos kraštus, kad pyragas gautųsi 3-4 cm aukščio.
Visus ingredientus tofu įdarui (išskyrus kukurūzų krakmolą) sumalti su rankiniu ar kitu trintuvu iki vientisos masės. Tada sudėti kukurūzų krakmolą ir vėl sumalti, kad jis geriau išsimaišytų. Galima paragauti ar nesinori daugiau saldumo.
Tofu įdarą supilti į kepimo skardą ant pagrindo.
Pyragą kepti įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių arba kol viršus nebebus visai skystas. Išėmus palikti visiškai pilnai atvėsti – geriausia iš skardos išimti ir patiekti jau tik kitą dieną, nes šiltas gali išsileisti. Taip pat pyrago viršus gali sutrūkti, ypač išėmus iš orkaitės, bet tai normalu.