Go Back

Kreminio sūrio užtepėle įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai - bulvių traškučiams prilygstantis užkandis - visai sunku sustoti juos valgyti ir noris dar ir dar.
Tipas Užkandžiai

Ingredientai
  

  • pievagrybiai
  • kreminio sūrio užtepėlė (cream cheese)
  • šiek tiek druskos

Instrukcijos
 

  • Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
  • Pievagrybius nuplauti ir nuimti jų kotelius paliekant tik galvas.
  • Į kiekvieną pievagrybio galvutę pridėti kreminio sūrio - galima su šaukšteliu, o jei pievagrybiai mažesni - įspausti per prakirpto maišelio kampą ar, jei turit, per įrankius glajui. Užtepėlės dėti tiek, kad būtų užpildytas visas vidus, bet ir kad viršus būtų pakankamai lygus, ne per daug iškilęs.
  • Pievagrybius dėti ant kepimo popieriaus su įdaryta puse į viršų, apibarstyti druska.
  • Kepti 15-20 min. Skanu tiek iškart iškepus, tiek leidus atšalti.