Įkaitinti orkaitę iki 180°C.
Pieną sumaišyti su actu ir atidėti.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti su smulkia tarka (smulkesne nei burokinė).
Datules supjaustyti mažais gabaliukais.
Sumaišyti sausus ingredientus (miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir visus prieskonius.
Į pieno ir acto mišinį supilti ištirpdytą kokosų aliejų ir išmaišyti.
Pieno mišinį sumaišyti su miltų mišiniu, įmaišyti tarkuotas morkas, datules ir apelsino žievelę. Labai daug maišyti nereikia, bet kad tešla būtų daugmaž vientisa (taip pat turi gautis ne skysta).
Kepimo skardą ištepti kokosų aliejumi (naudota 17 cm. skersmens kepimo forma su nuimamais kraštais).
Kepti apie 45 min. Patikrinti pyragą galima įsmeigus medinį iešmelį, jei jis išlenda sausas – pyragas iškepęs.
Iškepus palikti šiek tiek atvėsti.