Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.
Pieną sumaišyti su actu ir atidėti.
Sumaišyti miltus, cukrų, prieskonius (visus sausus ingredientus).
Bananus nulupti ir sutrinti šakute.
Obuolius nulupti, išdarinėti ir supjaustyti kubeliais.
Trintus bananus sumaišyti su pieno ir acto mišiniu, tada jį supilti į miltų masę, kartu supilti ir ištirpdytą kokosų aliejų ir taip pat išmaišyti. Sudėti pjaustytus obuolius ir išmaišyti.
Kepimo skardą ištepti kokosų ar kitu aliejumi. Į ją supilti pyrago masę.
Pyragą kepti 45-55 minutes priklausomai nuo pasirinktos formos gylio. Pyragą galima patikrinti mediniu iešmeliu, jis iškepęs, kai įsmeigtas iešmelis išlenda sausas arba beveik sausas, nes nuo obuolių gali likti drėgmė.
Iškepus, palikti pyragą atvėsti ir tada pjaustyti ar išimti iš skardos. Galima apibarstyti cukraus pudra.