Puode užvirti vandenį kartu su 2 šaukšteliais druskos. Kiek vandens reikės galima pamatuoti į puodą įdėjus visą žiedinio kopūsto galvą ir pilant vandenį tol, kol pilnai arba beveik pilnai apsems kopūstą.
Žiedinio kopūsto galvą, jos neišardžius ir nuskabius tik lapus, dėti į verdantį vandenį kotu aukštyn. Apvirti 15 min.
Kopūstą iš vandens išimti labai atsargiai, kad jis nesutrupėtų ir neišsileistų. Įdėti jį į kiaurasamtį ir leisti šiek tiek nudžiūti ir atvėsti.
Sumaišyti aliejų, česnako miltelius, džiovintas petražoles, pipirus ir druską.
Pravėsusį kopūstą dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Jį visą gerai ištepti su praėjusiame žingsnyje padarytu aliejaus mišiniu.
Kepti 40-45 min. arba kol lengvai apskrus.
Padažui – sumaišyti visus prie jo nurodytus ingredientus iki vientisos masės. Patiekiant dalį šio padažo galima užpilti ant kopūsto, ant viršaus uždėti granato sėklų ir apibarstyti šviežiomis petražolėmis.