Nedideliame puode užvirti 120 ml. vandens su ¼ šaukštelio druskos. Suberti kynvos kruopas, sumažinti ugnį, uždengti ir virti apie 15 min. arba kol kynva suminkštės ir vandens neliks. Palikti atvėsti.
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros.
Batatą supjaustyti nedideliais kubeliais (lupti nebūtina), įtrinti 1 šaukštu kokosų aliejaus, išmaišyti su cinamonu ir druska. Kubelius išskleisti ant kepimo popieriaus ir kepti apie 20-25 minutes arba kol bus minkšti ir lengvai parudavę.
Agurką supjaustyti griežinėliais, svogūną juostelėmis, rukolą galima taip pat pasmulkinti.
Granato viršų nupjauti, įpjauti žievę vietose, kur yra sėklų sandūros ir išskleisti visą granatą. Nuimti apie 50 g. sėklų.
Sumaišyti visus ingredientus padažui.
Sumaišyti visas daržoves, sėklas, kynvą ir batatą (galima naudoti puse ar norimą dalį iškepto batato), apšlakstyti padažu ir vėl išmaišyti.