Įkaitinti orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Kokosų aliejumi ištepti apvalią kepimo skardą nuimamais kraštais (naudota 17 cm. skersmens forma).
Vyšnias sumaišyti su kukurūzų krakmolu (nebūtina), kad jos nenusėstų ant pyrago dugno.
Sumaišyti sausus ingredientus: miltus, migdolų miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą, muskatą ir druską.
Sumaišyti pieną, aliejų, actą, vanilės ir migdolų ekstraktus.
Supilti drėgnus ingredientus į sausus ir išmaišyti, kol miltų neliks.
Įmaišyti vyšnias, kad jos tolygiai pasiskirstytų tešloje.
Į skardą supilti tešlą ir išlyginti viršų mentele.
Pyrago viršų tolygiai apibarstyti migdolų riekelėmis.
Pyrago viršų apšlakstyti pora šaukštų klevų sirupo.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 40-45 min. arba kol į vidurį įsmeigtas medinis iešmelis išlįs švarus.
Iškepus pyragui leisti pilnai atvėsti prieš pjaustant.